Herplaatsers

Op deze pagina vindt u poezen die reeds herplaatst zijn of nog een liefdevolle nieuwe familie zoeken.


Beschikbare herplaatsersBinnenkort komen Rosa (Bereginia Roxolana) en Gaja (Comfortcats Gaja) beschikbaar als gesteriliseerde herplaatsers. Rosa is een Neva Masquerade poes in de kleur Blue tortie tabby point met wit. Gaja is een traditionele Sibeer in de kleur Blue tortie tabby mackerel. Rosa is de moeder van Gaja.
We zoeken een liefdevolle nieuwe familie voor deze twee leuke poezen samen. Rosa is een poes van ruim 4 jaar oud. Ze heeft ons 3 mooie nestjes gegeven en mag nu genieten van een hormoon-vrij leventje. Gaja is een jonge poes van 1,5 jaar oud. Gaja zou Rosa’s opvolgster worden, maar ze heeft helaas geen interesse voor katers. We hebben haar een paar keer naar de kater gebracht, zonder succes. We willen het niet eindeloos blijven proberen, we stellen het welzijn van onze dieren altijd voorop en gunnen haar nu een fijne nieuwe familie. We hebben daarom besloten om Gaja samen met haar moeder Rosa te herplaatsen.

Rosa is maand geleden gesteriliseerd en is hiervan volledig hersteld. Ze krijgt weer een mooie, volle vacht, is ontspannen, is een echte schootkat en zoekt je graag op voor een knuffel. Gaja is op 8 april gesteriliseerd en is al fijn aan het herstellen. Gaja is jong en speels. Ze heeft hele grappige “eigenaardigheden”, zoals slapen en spelen in de papierbak en verstoppertje met je spelen.

We zijn op zoek naar (een) persoon/personen die tijd, liefde en aandacht willen geven aan deze twee geweldige poezen. Rosa en Gaja zijn gewend aan een hond. We verwachten dat ze aan een hond in hun nieuwe gezin wel goed kunnen wennen. Een gezin waar al andere poezen in huis zijn zal ze meer stress opleveren en heeft daarom niet onze voorkeur. Rosa en Gaja zijn een afgesloten buitenren gewend. Gaja is een echte avonturier, is graag buiten en houdt van klimmen. Een veilige omheinde tuin of afgesloten buitenren is een voorwaarde voor deze twee poezen.
Rosa en Gaja zijn uiteraard in het bezit van een stamboom en dierenpaspoort en hebben de volledige entingen en ontwormingen gehad. Ze zullen verkocht worden met een liefhebberscontract, wat u en ons zekerheid geeft.

Rosa en Gaja zijn gereserveerd voor Jeroen en familie.

Bereginia Roxolana (Rosa)

Comfortcats Gaja


Reeds herplaatste poezen


Comfortcats Bibi – Herplaatst


Neva Masquerade
Kleur: Seal tortie point met wit
Geboren: 14 juli 2016
Status: Verhuisd naar Wieteke en familie


Comfortcats Breeze – Herplaatst


Neva Masquerade
Kleur: Blue tortie tabby point met wit
Geboren: 14 juli 2016
Status: Verhuisd naar Wieteke en familie


Comfortcats Adonna – Herplaatst

Geboren op 13 Juli 2015
Neva Masquerade
Kleur: cream tabby point
Adonna is samen met haar dochter Daya verhuisd naar Sandra, Sven en Demi.