Poezen

Onze poezen

 


Bereginia Juliette

Geboren op 22 maart 2014
Neva Masquerade
Kleur: Seal silver tortie tabby point met wit
Voor de stamboom van Juliette klik hier 

Dit is Juliette, onze eerste Neva Masquerade poes. Ze is geboren op 22 maart 2014 bij Cattery Bereginia in Huls. Ze is een ontzettend lieve, rustige poes die af en toe even een dolle bui heeft, waarbij ze door het huis raced. Ze is erg gericht op ons gezin, bv. dol op onze oudste dochter, begroet je als je thuis komt, luistert naar haar naam, als ze zin heeft natuurlijk  en houdt van aandacht, knuffelen en spelen. Het liefst apporteert ze frutsels die je wegschiet. Ze zit graag even buiten, vogeltjes kijken of een vlieg besluipen… heel spannend. Ze kan goed overweg met onze hond. Ze heeft nog nooit uitgehaald of gekrabd, ze is bijzonder zacht van karakter, maar weet goed wat ze wil.


 

Comfortcats Emmy

Siberische kat
Kleur: Black tortie tabby mackerel
Geboren: 23 juli 2017

Emmy is bij ons geboren op 23 juli 2017. Emmy is een heerlijk speels, aanhankelijk en een prachtig poesje. Ze is goede vriendjes met Dide en samen stoeien ze er dan ook wat af. Ze draagt het Neva gen, omdat haar moeder een Neva poes is. (Juliette) We kunnen bij haar dus zowel Neva kittens krijgen als Siberen kittens, wat we echt super leuk vinden! Emmy is inmiddels moeder geworden van het I-nest en doet het enorm goed. Ze is een zorgzame, liefdevolle moeder en vindt het heel gezellig als wij komen knuffelen met haar en de kittens.


 

Comfortcats Hannah


Neva Masquerade
Kleur: Blue tortie tabby point
Geboren: 5 december 2018

Hannah is bij ons in de cattery geboren met als ouders Juliette en Amando.  Hannah is een super lief en sociaal poesje. Ze komt ons elke ochtend uitgebreid begroeten (je móet haar dan even knuffelen). Hannah is altijd te porren voor een spelletje. Ze speelt dagelijks met Jarah en haar dochter Kiki.  


Comfortcats Jarah

Neva Masquerade
Kleur: Blue tortie tabby point met wit
Geboren: 27 december 2019

Jarah is een schat van een poes. Ze houdt ontzettend van knuffelen en “pruttelt” dan aan één stuk door. Ze heeft daardoor al van kitten af aan de bijnaam “pruttelpotje”. Jarah is een lieve, zachtaardige poes. Ze kan goed overweg met alle andere poezen in huis en is allerbeste vriendinnen met Hannah en Kiki. Ze zijn altijd samen. Jarah en Kiki delen zelfs dagelijks een slaapplekje in de krabpaal. Ze liggen dan lekker samen bovenin de krabpaal te slapen in een nestje waar eigenlijk maar één kat in past. Heel schattig om te zien! We hopen met Jarah in de toekomst mooie en gezonde kittens te krijgen. En we hopen stiekem ook dat ze haar fantastisch lieve karakter doorgeeft.. 🙂 


Comfortcats Kiki

Siberische kat
Kleur: Blue tabby blotched
Geboren: 10 april 2020

Onze jongedame Kiki brengt leven in de brouwerij. Kiki is een ontzettend lief en actief poesje. Ze speelt heel graag met Jarah en met haar moeder Hannah. Kiki is nog jong en krijgt van ons alle tijd om zich te ontwikkelen tot een mooie volwassen poes. We hopen in de toekomst leuke kittens bij haar te krijgen. 

 

 

 


Castraat


Comfortcats Dide

Geboren op 3 januari 2017
Neva Masquerade
Kleur: Blue tortie point

Dide is bij ons geboren op 3 januari 2017 bij poes Adonna. Ze is opgegroeid in een nest met nog 5 broertjes en zusjes meer, heerlijk spelen en stoeien met elkaar. Ze is een erg sociale kat die vriendinnetjes wil worden met iedereen die ze tegenkomt. Ze is eerst verhuisd naar een gezin, maar wegens persoonlijke omstandigheden is ze bij ons terug gekomen. Ze is vriendinnen met al onze katten en mag lekker bij ons blijven. Wat een schat is het!