Poezen

Onze poezen

 


Bereginia Juliette

Geboren op 22 maart 2014

Neva Masquerade

Kleur: Seal silver tortie tabby point met wit

Voor de stamboom van Juliette klik hier 

Dit is Juliette, onze eerste Neva Masquerade poes. Ze is geboren op 22 maart 2014 bij Cattery Bereginia in Huls. Ze is een ontzettend lieve, rustige poes die af en toe even een dolle bui heeft, waarbij ze door het huis raced. Ze is erg gericht op ons gezin, bv. dol op onze oudste dochter, begroet je als je thuis komt, luistert naar haar naam, als ze zin heeft natuurlijk  en houdt van aandacht, knuffelen en spelen. Het liefst apporteert ze frutsels die je wegschiet. Ze zit graag even buiten, vogeltjes kijken of een vlieg besluipen… heel spannend. Ze kan goed overweg met onze hond. Ze heeft nog nooit uitgehaald of gekrabd, ze is bijzonder zacht van karakter, maar weet goed wat ze wil.

 


Bereginia Roxolana

Geboren op 3 mei 2015
Neva Masquerade
Kleur: blue silver tortie tabby point met wit
Voor de stamboom van Rosa klik hier

Rosa is in de zomer van 2015 bij ons komen wonen. Ze is een schatje: aanhankelijk, speels, spinnen als een motortje, meteen op schoot springen als je gaat zitten, enthousiast, ondernemend en nieuwsgierig. Ze kan heel goed overweg met de hond en Juliette. Ze is onverzadigbaar, ze eet alles wat ze te pakken kan krijgen, dus we houden haar goed in de gaten. In het begin moest ze nog leren om haar nageltjes in te trekken met het spelen, maar dit gaat inmiddels al helemaal goed. Haar lievelingsspeeltje is een hengel met veertjes. Ook vindt ze het heerlijk om naar buiten te gaan. Rosa is een geweldige moeder, zo relaxed. Ze geniet zichtbaar van haar kroost. Heerlijk om te zien. 

 


Comfortcats Emmy

Siberische kat
Kleur: Black tortie tabby mackerel met wit
Geboren: 23 juli 2017

Emmy is bij ons geboren op 23 juli 2017. Emmy is een heerlijk speels, aanhankelijk en een prachtig poesje. Ze is goede vriendjes met Dide en samen stoeien ze er dan ook wat af. Ze draagt het Neva gen, omdat haar moeder een Neva poes is. (Juliette) We kunnen bij haar dus zowel Neva kittens krijgen als Siberen kittens, wat we echt super leuk vinden! Emmy is inmiddels moeder geworden van het I-nest en doet het enorm goed. Ze is een zorgzame, liefdevolle moeder en vindt het heel gezellig als wij komen knuffelen met haar en de kittens. 

 


Comfortcats Gaja

Siberische kat
Kleur: Blue tabby mackerel met wit
Geboren: 21 augustus 2018

Onze Gaja is een super speels en lief poesje. Ze is een halfzusje van Emmy, ze hebben dezelfde vader. Gaja is bij ons geboren in het G-nest met als moeder Rosa. Ze draagt ook het Neva gen en we hopen in de toekomst leuke, lieve, knappe en aanhankelijke kittens bij haar te krijgen.  


Comfortcats Hannah

Neva Masquerade

Kleur: Blue tortie tabby point

Geboren: 5 december 2018

Hannah is bij ons in de cattery geboren met als ouders Juliette en Amando. Vanaf kitten af aan kan ze het heel goed vinden met Gaja. Ze spelen dagelijks samen, heerlijk om naar te kijken. Hannah is een super lief en sociaal poesje. Ze komt ons elke ochtend uitgebreid begroeten (je móet haar dan even knuffelen). Verder is ze nog lekker speels en nog volop in ontwikkeling. We hopen in de toekomst kittens bij haar te krijgen, maar eerst mag ze lekker kitten zijn. 


Comfortcats Jarah

Neva Masquerade

Kleur: Blue tortie tabby point met wit

Geboren: 27 december 2019


Castraat


Comfortcats Dide

Geboren op 3 januari 2017
Neva Masquerade
Kleur: Blue tortie point

Dide is bij ons geboren op 3 januari 2017 bij poes Adonna. Ze is opgegroeid in een nest met nog 5 broertjes en zusjes meer, heerlijk spelen en stoeien met elkaar. Ze is een erg sociale kat die vriendinnetjes wil worden met iedereen die ze tegenkomt. Ze is eerst verhuisd naar een gezin, maar wegens persoonlijke omstandigheden is ze bij ons terug gekomen. Ze is vriendinnen met al onze katten en mag lekker bij ons blijven. Wat een schat is het!