Berichtje over laatste nieuws

  • -

Berichtje over laatste nieuws

Category : Nieuws

 

Oktober 2015

IMG_6391

We hebben een geweldige tijd achter de rug! Juliette heeft met Rafi haar eerste nestje gekregen. Samen hebben ze prachtige kittens gegeven. Super! We zijn heel blij dat Francis van Cattery Moya Dorogaya ons deze mogelijkheid heeft gegeven. De kittens zijn niet alleen prachtig om te zien, ze zijn ook heel gezond,  fors en sterk (het zwaarste kitten woog afgelopen week bij vertrek 2185 gram), maar ze zijn vooral ook ontzettend fijn van karakter. Dit vinden we heel belangrijk. Inmiddels wordt het hier stiller in huis. Armani, Amico en Abby zijn naar hun nieuwe gezinnen verhuisd. We weten dat ze een geweldig thuis hebben gekregen, dat doet ons heel goed. Adonna blijft bij ons, dan hebben we gelukkig de komende tijd nog wat leven in huis, want samen met Rosa (Bereginia Roxolana) kan ze heerlijk ravotten. Juliette kijkt toe en kan het niet laten om even heerlijk mee te doen.


Juli 2015

nest a

Juliette heeft kittens!!!  Haar eerste nestje is geboren op 13 juli 2015.  Ze heeft 4 kittens, twee Sibeertjes (1 katertje en 1 poesje)  en twee Neva kittens (ook 1 katertje en 1 poesje).  De katertjes hebben de kleur van mama, (seal ) en de poesjes de kleur van papa. (red silver) . Ze is reuze trots op haar kleintjes, helemaal gelukkig en een super mama.