Herplaatsers

Op deze pagina vindt u poezen die reeds herplaatst zijn of nog een liefdevolle nieuwe familie zoeken.


We hebben momenteel geen herplaatsers beschikbaar.


Reeds herplaatste poezen


Bereginia Roxolana (Rosa) – Herplaatst

Geboren op 3 mei 2015
Neva Masquerade
Kleur: blue silver tortie tabby point met wit
Status: Verhuisd naar Jeroen en familie samen met Gaja

Rosa is in de zomer van 2015 bij ons komen wonen. Ze is een schatje: aanhankelijk, speels, spinnen als een motortje, meteen op schoot springen als je gaat zitten, enthousiast, ondernemend en nieuwsgierig. Rosa heeft ons een aantal prachtige nestjes gegeven. Ze is een hele goede moeder en genoot ontzettend van haar kroost. We wensen Rosa samen met haar dochter Gaja een heel mooi en gelukkig poezenleventje bij Jeroen en familie!


Comfortcats Gaja- Herplaatst

Siberische kat
Kleur: Blue tabby mackerel met wit
Geboren: 21 augustus 2018
Status: Verhuisd naar Jeroen en familie samen met haar moeder Rosa

Onze Gaja is een schat van een poesje en is super speels. Ze heeft hele grappige eigenaardigheden, zoals uren spelen en slapen in de krantenbak en “verstoppertje” met je spelen. Gaja is bij ons geboren in het G-nest met als moeder Rosa. Ze mag nu samen met haar moeder Rosa genieten van een hormoon-vrij leventje bij Jeroen en familie. Rosa en Gaja, veel plezier samen!


Comfortcats Dide – Herplaatst

Geboren op 3 januari 2017
Neva Masquerade
Kleur: Blue tortie point met wit
Status: Verhuisd naar Miep en familie en poezenvriendje Magic

Dide is bij ons geboren op 3 januari 2017 bij poes Adonna. Ze is opgegroeid in een nest met nog 5 broertjes en zusjes meer, heerlijk spelen en stoeien met elkaar. Ze is een erg sociale kat die vriendinnetjes wil worden met iedereen die ze tegenkomt. Ze is eerst verhuisd naar een gezin, maar wegens persoonlijke omstandigheden is ze bij ons terug gekomen. Dide heeft een paar jaar bij ons gewoond. Wat zijn we van Dide gaan houden. Ze is zomer 2020 verhuisd naar haar forever home. Ze woont nu bij Miep en familie en kan altijd met kattenvriendje Magic spelen. Ze mogen ook in de afgesloten achtertuin. Een echt poezenparadijsje. Dide, veel plezier en geluk in je nieuwe huisje!

Comfortcats Adonna – Herplaatst

Geboren op 13 Juli 2015
Neva Masquerade
Kleur: cream tabby point
Adonna is samen met haar dochter Daya verhuisd naar Sandra, Sven en Demi.