Kittens F-nest

  • -

Kittens F-nest

Category : Nieuws

Begin februari 2018 zijn de kittens van ons F-nestje uitgevlogen. We zijn blij dat Bianca ons de kans  heeft gegeven om Ragnar als papa van de kittens in te mogen zetten. Wat een heerlijk nestje zeg! Het lijkt of ieder nestje leuker wordt, maar ja, we zijn natuurlijk niet helemaal objectief 🙂  Kittens om verliefd op te worden: heerlijk sociaal, lekker speels en ondeugend, pittig van karakter, soms een beetje brutaal en uitdagend, niet bang, maar vooral heel lief en aanhankelijk. Ze zijn inmiddels gewend bij hun nieuwe families en doen het allemaal goed. Ook de kittens die in een gezin zijn gekomen waar al huisdieren waren: ze passen zich snel aan en hebben allemaal al vriendschap gesloten met de andere kat en/of hond. Dit is waar we het voor doen: zoveel blije families en kittens die een heerlijk leven tegemoet kunnen gaan!