Kittens C-nest

  • -

Kittens C-nest

Category : Nieuws

Op 23 november 2016 is Rosa’s eerste nestje geboren. Er zijn 6 prachtige gezonde kittens geboren. Rosa is een super mama. Echt een natuurtalentje. We vinden het heel fijn dat Mila ons de kans heeft gegeven om Sharm in te zetten als papa van deze kittens. We zien veel terug van Sharm in het karakter en de bouw van de kittens: sterk en krachtig, pittig en speels, een beetje brutaal maar vooral ook lief, sociaal en aanhankelijk.  Heerlijk dat sommige kittens samen zijn verhuisd of in een gezin zijn gaan wonen waar al een huisdier was. Het sluiten van vriendschap met de nieuwe huisgenoten is nog nooit een probleem geweest, ook nu is het bij alle kittens heel goed gegaan. Fijn dat ze allemaal zo’n heerlijk nieuw nestje hebben gekregen en iedereen zo van ze kan genieten. Dat geeft ons veel voldoening!

C-nest 13 weken oud 

DSC_8098c

 

C-nest 8 weken oud 
DSC_6604