Kittens E-nest

  • -

Kittens E-nest

Category : Nieuws

Eind oktober 2017 zijn 4 kittens van ons E-nestje uitgevlogen. We vinden het geweldig dat Francis ons de kans heeft gegeven om Bjor als papa van dit nest in te zetten. Wat zijn het prachtige kittens!!! Verschillende kenmerken van beide ouders zien we duidelijk terug in dit nest, een prachtige bouw en vacht , een fijn karakter, het heerlijke relaxed kunnen luieren, maar ook pittig en vooral heel lief en aanhankelijk.   Drie kittens zijn tegelijk naar één familie verhuisd! Wat een feest!!!!  Fantastisch, ze zijn voortdurend samen, op iedere foto die we krijgen liggen ze bij elkaar. En wat heerlijk om altijd een broertje of zusje te hebben om mee te kunnen spelen. Wel een hele klus om drie van die kleine boefjes op te voeden, maar het gaat super goed! En één kitten is verhuisd naar een gezin waar ook al een Siberen kater woont. Ze hebben vriendschap met elkaar gesloten en zijn ook veel samen.  Emmy is bij ons gebleven. Ze is ons zonnetje in huis en we zijn allemaal verliefd op haar. Ze gaat onze cattery versterken, over een jaartje hopen we dat ze ook naar een kater kan.