Poezen

Onze poezen

 


 

Comfortcats Emmy

Siberische kat
Kleur: Black tortie tabby mackerel
Geboren: 23 juli 2017

Emmy is bij ons geboren op 23 juli 2017. Emmy is een heerlijk speels, aanhankelijk en een prachtig poesje. Ze is goede vriendjes met alle poezen en samen stoeien ze er dan ook wat af. Ze draagt het Neva gen, omdat haar moeder een Neva poes is. (Juliette) We kunnen bij haar dus zowel Neva kittens krijgen als Siberen kittens, wat we echt super leuk vinden! Emmy is inmiddels moeder geworden van het I-nest en doet het enorm goed. Ze is een zorgzame, liefdevolle moeder en vindt het heel gezellig als wij komen knuffelen met haar en de kittens.  

 


Comfortcats Jarah

Neva Masquerade
Kleur: Blue tortie tabby point met wit
Geboren: 27 december 2019

Jarah is bij ons geboren in het laatste nestje van Juliëtte. Met Jarah en Emmy zetten we de lijn van onze eerste poes van de cattery, Julliëtte, voort. Jarah is een lieve, sociale poes. Ze speelt graag met de andere poezen en komt graag knuffelen. Het is een poes die overal bij is, ze is lekker nieuwsgierig.    

 

 

 


Castraat


Bereginia Juliette

Geboren op 22 maart 2014
Neva Masquerade
Kleur: Seal silver tortie tabby point met wit
Voor de stamboom van Juliette klik hier 

Dit is Juliette, onze eerste Neva Masquerade poes. Ze is geboren op 22 maart 2014 bij Cattery Bereginia in Huls. Ze is een ontzettend lieve, rustige poes die af en toe even een dolle bui heeft, waarbij ze door het huis raced. Ze is erg gericht op ons gezin, bv. dol op onze oudste dochter, begroet je als je thuis komt, luistert naar haar naam, als ze zin heeft natuurlijk en houdt van aandacht, knuffelen en spelen. Het liefst apporteert ze frutsels die je wegschiet. Ze zit graag even buiten, vogeltjes kijken of een vlieg besluipen… heel spannend. Ze kan goed overweg met onze hond. Ze heeft nog nooit uitgehaald of gekrabd, ze is bijzonder zacht van karakter, maar weet goed wat ze wil. Juliette, we noemen haar Ditje (wat Russisch is voor schatje), is in november 2020 gesteriliseerd en mag gaan genieten van een hormoon vrij leventje. Ze mag lekker bij ons blijven wonen, want onze dochter en Ditje kunnen niet zonder elkaar! Ditje heeft ons prachtige kittens gegeven en we zetten haar lijn door met haar dochters Emmy, Jarah en Hannah.