Kittens D-nest

  • -

Kittens D-nest

Category : Nieuws

De kittens van ons D-nest zijn uitgevlogen in de maanden april en mei 2017. Fijn dat Yvonne ons de kans heeft gegeven om Roman als papa in te zetten voor dit nestje. En wat lijken ze veel op hem: rustig en aangenaam gezelschap, vooral zijn hele lieve karakter zien we terug bij alle kittens. Ze zijn allemaal verhuisd naar verschillende gezinnen, Daya samen met haar mama Donna, drie kittens zijn verhuisd naar gezinnen waar nog geen andere huisdieren waren en twee kittens zijn gaan wonen bij gezinnen waar al wel een ander huisdier was, een kat of een hond. Dit is allemaal prima gegaan en er zijn snel nieuwe vriendschappen ontstaan. Fijn dat we weer zoveel families blij en gelukkig hebben kunnen maken met een kitten. 

Update: Dide is wegens omstandigheden weer terug gekomen bij ons. Ze is ontzettend lief en heeft meteen de draad bij ons weer opgepakt, alsof ze niet weggeweest is. Ze is inmiddels gesteriliseerd en zal bij ons blijven.